"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, July 09, 2012

Donanma Güçleri Devam Ederken Kara Kuvvetleri de Katıldı- SANA Türkçe


ŞAM – Ordu ve Silahlı Kuvvetlerimiz askeri tatbikatlarının ikinci gününde yüksek bir performans ve başarı sergilerken, donanma güçlerinden sonra kara kuvvetleri de tatbikatlara katıldı.

Deniz donanma güçlerinde denizaltılarla mücadele gemileri deniz hoverkraftlarıyla işbirliği içinde sanal düşman denizaltılarını bularak onları yüksek bir başarıyla sabote etti...

...Donanma ve kara kuvvetlerimizin üstün performanslarında ordu ve tüm silahlı kuvvetlerimizin vatanı savunmada, bağımsızlık, egemenlik ve onurunu korumada güçlü bir kale olarak kalacağı kanıtlandı. Tatbikatlarda Genel Kurmay Başkanı Korgeneral Fahd Casim el-Freyc ve orduda üst düzey subaylar hazır bulundular.

Korgeneral Freyc tatbikatlara katılan birliklerin sergiledikleri üstün performans, hedefleri tam isabetle yok etme, aralarındaki işbirliği ve koordinasyonu övdü.

http://www.sana.sy/tur/236/2012/07/09/430204.htm