"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, July 23, 2012

Farklı Arap Ülkelerinden Olan Teröristlerin Kimlikleri Yayınlandı- SANA Türkçe



ŞAM – Suriye televizyon kanalı dün; ordu birliklerinin Şam’ın Kabun bölgesini eli kanlı teröristlerden temizlediği sırada ölen Ürdünlü ve Mısırlı teröristlerin ceset görüntülerini yayınladı.

Ceset görüntüleri ve kimlikleri yayınlanan teröristler arasında Mısırlı el-Desuki Mesad Busl ve Yaser Abdürrezzak Kamil İbrahim yer alırken Ürdün’de de Faris Felah el-Cazi, Usame Abdülkadir Ahmet el-Zehabi ve Ahmet Abdullah el-Zehabi yer aldılar.

Bu arada Suriye televizyon kanalı daha önce de; Suriye'de kanlı terör eylemlerinde bulunmak için ülkeye giren Tunuslu ve Libyalı teröristlere ilişkin görüntü ve bilgiler yayınlamıştı. Öyle ki Türkiye ve bir kısım başka sınır ülkeleri, Suriye halkının öldürülmesinin yanında yıkım ve şiddet eylemlerinde bulunmaları için bu teröristlere güvenli barınak ve Suriye'ye giriş kolaylığı temin etmekteler.

İngiliz Times Gazetesi ise; Suriye'de devrim yaptıklarını ve devrimci olduklarını iddia edenlerin; dış taraflardan silah, finans ve her türlü destek alan kiralık kişilerden başka bir şey olmadıklarını ifade etmişti...

http://www.sana.sy/tur/339/2012/07/23/432953.htm