"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, July 01, 2012

Ülkesinin Geleceğine ve Çözüme Suriye Halkı Karar Verecek- SANA Türkçe


CENEVRE – Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov; Cenevre'de düzenlenen Suriye konulu uluslararası toplantıda tüm tarafların Annan planını ve bu planın tamamıyla uygulanmasını desteklemelerinin yanında herhangi bir dayatma yada önkoşul olmaksızın Suriyelilerin kendi aralarında başlatacakları bir diyaloga oturmalarını sağlama üzerinde anlaşıldığını belirtti.

Lavrov; silahlı terör gruplarının bulundukları bölgelerde sivil vatandaşlar, yaralılar, çocuklar ve özel ihtiyaç sahiplerinin sıcak bölgelerden çıkarılmaları yönünde uluslararası Kızılhaç örgütünün harcadığı tüm çabaları sabote ettiklerini belirtti.

Silahlı gruplar ve onları destekleyen hükümetlerin Suriye hükümeti ve güçlerini şiddeti tırmandırmaya provoke ettiklerini belirten Lavrov; bu yönde bir çok kanıtlı bilginin bulunduğuna işaret etti...

http://sana.sy/tur/237/2012/06/30/428601.htm