"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, January 28, 2012

Suriyeli muhalif Kürtler Erbil’de toplandı- YDH


YDH- Suriye’deki muhalif Kürt gruplarının Kürdistan Bölgesel yönetiminin başkenti Erbil’de toplandığı bildirildi.
El Alem televizyonunun haberine göre Kürdistan Bölgesel Yönetimi yetkilileri tarafından düzenlenen ve Suriyeli muhalif Kürt grupları bir araya getirmeyi amaçlayan konferans bugün başladı.
Erbil’de düzenlenen konferansa Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Berhem Salih ve Kürdistan Bölgesi Meclis Başkanı Kemal Kerküki de katıldı.
Konferansın Suriye’deki Kürt siyasi grupları bir araya getirmek ve Suriyeli Kürtlerin haklarını desteklemek amacıyla gerçekleştirildiği bildirildi.
Konferans yetkililerinden Mahmud Muhammed, konferansa 11 Kürt partinin, 190 Suriyeli Kürt siyasinin ve gençlik gruplarından, sivil toplum kuruluşlarından ve din alimlerinden oluşan temsilcilerin katıldığını belirterek konferansın iki gün süreceğini açıkladı.

http://www.yakindoguhaber.com/HD9792_suriyeli-muhalif-kurtler-erbilde-toplandi.html