"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, January 02, 2012

Ulusal Konsey, dış müdahale konusunda ısrarlı- YDH

YDH- Suriye’deki yönetim karşıtı gruplardan Demokratik Değişim için Ulusal Koordinasyon Kurulu, İstanbul’da kurulan Ulusal Konsey’i anlaşmaya uymamakla ve muhaliflerin birliğini baltalamakla suçladı.
İrna haber ajansına demeç veren Demokratik Değişim için Ulusal Koordinasyon Kurulu Şam Koordinatörü Hasan Abdulazim, İstanbul’da kurulan Burhan Galyon Başkanlığındaki Ulusal Konsey’i kendileriyle imzaladığı “Geçiş Dönemi Kuralları” adlı belgeye riayet etmemekle ve Suriyeli muhaliflerin birliğini baltalamakla suçladı.
Ulusal Koordinasyon Kurulu ile İstanbul’daki Ulusal Konsey arasında imzalanan belge, Suriye’nin bağımsızlığına ve ulusal hakimiyetine karşı her türlü yabancı askeri müdahalenin reddini öngörüyordu.
Hasan Abdulazim, Heysem Menna liderliğindeki Ulusal Koordinasyon Kurulu ile Burhan Galyon liderliğindeki Ulusal Konseyin imzalanan belge üzerinde bir ay çalıştıklarını belirterek Ulusal Konseyin üyelerinin çoğunun geçen bir ay içerisinde değiştiğini; ancak Koordinasyon Kurulunun dört kişiden oluşan temsilcilerinin hiç değişmediğini söyledi...

http://www.yakindoguhaber.com/HD9693_ulusal-konsey-dis-mudahale-konusunda-israrli.html