"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, February 22, 2013

Başarılı Operasyonlarda Teröristler Ağır Kayıplar Veriyor- SANA Türkçe

İLLER – Silahlı kuvvetlerimiz vatani görevi çerçevesinde ülkenin muhtelif illerinde düzenlediği kapsamlı operasyonlarda bugün de çok sayıda kiralık teröristi etkisiz hale getirdi.
 
Şam Kırsalında Çok Sayıda Keskin Nişancı Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Kahraman silahlı kuvvetlerimizin Şam kırsalına düşen Dareyya ve Nebek’te düzenlediği nitelikli operasyonlarda teröristlere ait bir çok toplanma merkezi ve barınağı imha ederek teröristlere ait silahlara el koydu.
 
SANA’ya açıklama yapan yetkili bir kaynak; teröristlere yönelik Dareyya’daki operasyonlarında aralarında Raşid el-Lahham adlı teröristin de bulunduğu çok sayıda keskin nişancı terörist etkisiz hale getirilirken terör eylemlerinde kullandıkları silah ve mühimmata el koyuldu, ağır makineli silahların monte edildiği bir araç imha edildi.
 
Öte yandan Kaynak; Nebek’in doğu çiftliklerinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirildiğini, teröristlerin havzalarında bulunan silah, RPG roketleri, anti-tank roketatar ve el yapımı bombalara el koyulduğunu belirtti.
 
Ordu birliklerimiz Şam kırsalına düşen Duma, Haresta, Zemelka ve Arbin çiftliklerinde terör yuvalarına yönelik düzenlediği bir dizi nitelikli operasyonda teröristleri ağır kayıplara uğrattı.

http://www.sana-syria.com/tur/339/2013/02/21/468518.htm