"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, February 08, 2013

Silahlı Kuvvetlerimiz Teröre Karşı Mücadelesinde Kararlılığını Sergiliyor- SANA Türkçe


İLLER – Silahlı kuvvetlerimiz vatanı ve halkı hedef alan teröristlere yönelik mücadelesinde kararlılık ve azmini başarıyla sergilerken dün muhtelif bölgelerde hainlerin yuvalarını hedef almaya devam etti.




Şam Kırsalında Düzenlenen Kovalama Operasyonlarında Teröristler Ağır Kayıplara Uğratıldı



Silahlı kuvvetlerimiz Şam kırsalına düşen Dareyya, Hüceyra, Diyabiye, Sbeyna ve Hacer el-Esved’te terör gruplarını hedef alan operasyonlarında teröristlere ait toplanma merkezleri ile suç aletlerinin bulunduğu barınakları imha ederken bir çok teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirdi.



SANA’ya açıklama yapan yetkili bir kaynak; silahlı kuvvetlerimizin Dareyya Kentinde düzenlediği operasyonda kadın kılığında kaçmaya çalışan çok sayıda teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirildiğini aktardı.

Aynı doğrultuda silahlı kuvvetlerimiz Hüceyra ve el-Diyabiye’de düzenlediği iki nitelikli operasyonda çok sayıda teröristi etkisiz hale getirdi.

Silahlı kuvvetlerimiz el-Sbeyna ve Hacer el-Esved bölgelerinde ise 23 kalibre uçaksavar makineli silahın monte edildiği bir aracı içerisindeki teröristlerle birlikte etkisiz hale getirdi.

Kahraman Ordu Birliklerimiz Arbin, Zemelka, Adra el-Beled, Tel Kurdi, Duma Çiftlikleri ve Harasta’da terörist gruplarını kovalama operasyonlarını başarıyla sürdürdü ve teröristleri ağır kayıplara uğrattı.

SANA’ya açıklama yapan yetkili bir kaynak, Arbin ve Zemelka’da çok sayıda terör barınağının tahrip edildiğini belirterek ölen teröristler arasından İsmail Gazi, Muhammed Hıyami, Ahmet Abdulkadir, Nureddin Cuha, Muhammed Utayri ve Usma Taki’nin kimliklerinin belirlendiğini ifade etti.

http://sana.sy/tur/339/2013/02/08/465964.htm