"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, December 12, 2015

Herhangi Bir Hedefin Tereddütsüz İmha Edilmesi Talimatları Verdim- SANA

MOSKOVA – Rusya Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın Suriye’de bulunduğu hava operasyonların teröre karşı savaşında Suriye’ye yardım etmekle birlikte dünyanın her yerinden gelip Suriye’den daha başka bölgelere yayılmayı hedefleyen teröristleri yok etme amaçlı olduğunu belirtti.
Rusya Savunma Bakanlığı heyetinin dün düzenlediği genişletilmiş toplantıda konuşan Putin; Rusya’nın muhtelif bölgelerinden ve etniklerinden Suriye’de faaliyet gösteren radikal teröristlerin bulunduğuna dikkat çekti. Putin Rusya’ya karşı ciddi bir tehlike teşkil eden bu ve Suriye’de güçlenip başka bölgelere yayılmaya çalışan teröristlere karşı Rus operasyonların istihbarat ve özel güçlerle koordinasyon içinde dakik operasyonlarda bulunduğunu ifade etti.
Rus hava güçlerinin Suriye ordusunun yanı sıra bir kısım bölgelerde tekfircilere karşı savaşan ‘ÖSO’’ya da yardım ettiğini ifade eden Putin; bu operasyonlarda önemli başarıların kaydedildiğini belirtti.