"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, October 02, 2017

IŞİD Saldırılarını Çökerten Ordu Birliklerimiz Zırhlı Araçlarını da İmha Etti- SANA

İLLER – Ordu birliklerimiz muhtelif bölgelerde radikal terör örgütü IŞİD’in askeri mevkilere ve sivil bölgelere kalabalık sayılarla saldırı girişimlerini çökertirlerken, aralarında saha komutanlarının bulunduğu yüksek sayıda teröristle birlikte bombalı araçlarını, ağır makineli silahla donatılmış araçlarını ve zırhlı araçlarını da imha etti.

HOMS:
Homs İlinin doğusunda askeri bir kaynak askeri gözetleme araçlarının Badiye Bölgesinin derinliklerinde Üçüncü İstasyon ekseninden Suhne Kenti yönünde hareket eden IŞİD’li bir araç konvoyunu tespit ettiklerini belirtti.
Kaynak hava güçlerimiz ve topçu birliklerimizin desteği ile IŞİD konvoyuna yapılan operasyonda ağır silahlarla donatılmış en az 7 aracın imha edildiğini, aralarında saha komutanlarının bulunduğu yüksek sayıda teröristin de yok edildiğini aktardı.
IŞİD’in son birkaç gün içinde Suhne Kentini yeniden ele geçirmek için bir dizi büyük saldırıda bulunduğuna dikkat çeken askeri kaynak, tüm bu saldırıların ordu birliklerimiz tarafından başarıyla çökertilerek radikal çetelerin oldukça büyük kayıplara uğratıldıklarını ifade etti.
DEYREZZOR:
Deyrezzor’da ise askeri bir kaynak hava güçlerimizin il kırsalının doğusu Almuhasan ve el Meyadin kentlerinin yanı sıra Aşağı Bukras ve Tayyıbat el Şamiye beldelerinde IŞİD mevkilerine karşı yoğun operasyonlarda bulunduklarını belirtti.
Kaynak hava güçlerimizin aynı zamanda Deyrezzor Kentinin 85 km batısında yer alan Fayda Bin Muying Beldesinde IŞİD mevkilerini muhtevalarıyla imha ettiklerini ifade etti.
Hava operasyonlarında yüksek sayıda teröristin öldürüldüğüne dikkat çeken kaynak, muhtelif tür araçlar, top rampaları, karargah, cephane depoları ve siperlerin yok edildiğini sözlerine ekledi.