"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, November 18, 2011

Kafarroma’da Nitelikli Bir Operasyon.. Haberler Yalan.. - SANA Türkçe



İDLİB - HOMS – Güvenlik birimleri; İdlib iline bağlı Muarratulnuman kenti kırsalının batısında düşen Kafarroma bölgesinde nitelikli bir operasyon düzenledi.

SANA’ya açıklama yapan resmi bir kaynak; operasyonda kanun kaçağı olan 57 kişinin tutuklandığını ve havzalarında bulunan silah, mühimmat ve modern iletişim cihazlarına el konulduğunu açıkladı.

Operasyonun oldukça dakik ve profesyonelce yapıldığını ifade eden kaynak; ordu birliklerinin araştırmaları sonucunda Kafarroma beldesinde silahlı terör gruplarına ait bir merkeze baskın düzenlendiğini söyledi.

Kaynak; silahlı terör gruplarıyla çatışmanın yaşandığını ifade ederek, çembere alınmaları ardından 57 kanun kaçağının yakalandığını ve havzalarında bulunan çok sayıda savaş tüfekleri, av tüfekleri ve mayınları imha etmede kullanılan özel cihazlara ek olarak uzaktan kumandalı cihazlarla patlatılmak üzere motosikletlere yerleştirilmiş çok sayıda el yapımı bomba yakalandığını belirtti...