"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, May 31, 2012

Zalimler için dua eden Başbakan! (Aslan Bulut- Yeni Çağ)

Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Suriye’de top ve roketlerle gerçekleştirildiği iddia edilen saldırıda 110 masum sivilin acımasızca, hunharca katledildiğini öne sürerek “Çok daha vahimi, katledilenlerin yarıya yakını, elleri arkadan bağlanmak suretiyle öldürülmüş çocuklardı” dedi.

Erdoğan, “Suriye yönetimine sadece bu masum 50 yavrunun vebali dahi yeter. Akan her damla kan, Suriye yönetiminin olduğu kadar, bu yönetimin vahşetine çanak tutanların da eline, yüzüne bulaşmıştır ve tarih boyunca da o leke oradan çıkmayacaktır. Ülkemdeki bazı siyasi partilerin veya bazı STK’ların kalkıp da buradaki zalimlerin yanında yer almasının anlaşılır, anlatılır bir yanı yoktur. Zulme rıza zulümdür. Zalimle beraber hareket edenler de zalimlerdendir” diye konuştu...

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=22903