"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, June 29, 2012

Esad'dan yeni açıklama- Milliyet

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, "Reform yapmayı sürdürüyoruz ama teröristler ve onları destekleyen hükümetler için yaptığımız reformların bir anlamı yok" dedi. Esad, Ankara'nın politikalarıyla Türk halkının Suriye hakkındaki olumlu görüşlerinin uyumlu olmadığını öne sürdü.

İran devlet televizyonuna bir röportaj veren Esad, Şam rejiminin ülkedeki sorunları çözmek için reformları sürdürdüğünü ancak "Suriye'deki teröristlerin ve bu teröristleri destekleyen hükümetlerin" atılan adımları gözardı ettiğini öne sürdü.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Suriye lideri, "Türk yetkililerin politikalarıyla Türk halkının Suriye hakkındaki olumlu görüşleri birbirine uymuyor" dedi.

 "Bazı ülkeler bizi suçlamak Annan planı çöksün istiyor" diyen Esad, "Ben soruna Suriyelilerin dahil olmadığı bir çözümü kabul edemem. Zira sadece Suriyeliler sorunun nasıl çözüleceğini biliyor" ifadesini kullandı...

http://dunya.milliyet.com.tr/esad-dan-yeni-aciklama/dunya/dunyadetay/28.06.2012/1560177/default.htm