"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, March 13, 2013

ABD'nin ikiyüzlülüğü: Suriye askerlerine yapılan saldırıyı ‘kınadılar’- Sol Haber

ABD, Irak’ta Suriye askerlerine düzenlenen kanlı saldırıyı El Kaide’nin üstlendiğini açıklamasının ardından, “terörist bir eylem” olarak nitelendirdi.
 
El Kaide’nin Irak’ta Suriye askerlerini taşıyan ve 48 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyı üstlenmesinin ardından ABD’den saldırıyı kınayan bir açıklama geldi.
 
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Victoria Nuland pazartesi günü basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Suriye askerlerinin saldırı sırasında “aktif bir çatışma” halinde olmamasından dolayı saldırının bir “terör eylemi” olduğunu söyledi.
 
Nuland, 4 Mart’ta düzenlenen saldırı ile ilgili “Öncelikle konvoya düzenlenen saldırıyı kınıyorum. Buna benzer her çeşit saldırıyı, her çeşit terör eylemini kınıyoruz” ifadesini kullandı.

abdnin-ikiyuzlulugu-suriye-askerlerine-yapilan-saldiriyi-kinadilar-haberi-69736