"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, November 26, 2015

Halep ve Azez'de YPG, El Nusra ve ÖSO arasında şiddetli çatışma- Sputnik News

Suriye'nin Halep kentinde YPG ile El Nusra ve Ahrar'u Şam örgütünün de içerisinde yer aldığı cihatçı örgütler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Azez kentinde de YPG ile ÖSO arasında çatışmalar sürerken, Rus savaş uçakları bölgede ÖSO ve El Nusra mevzilerini bombalıyor.

El Kaide'nin Suriye kolu El Nusra Cephesi, Ahrar'u Şam örgütü, Nurettin Zengin Tugayları, Sultan Murat Tugayları ve Şam Cephesi'nin de içinde yer aldığı cihatçı örgütler ile YPG arasında Halep'in Şeyhmaxsut mahallesinde şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Çatışmalar karşılıklı top ve füze atışlarıyla devam ederken, YPG cihatçıların elindeki Kastillo yoluna havan toplarıyla saldırıyor. Cihatçılar ise YPG'nin elindeki Şeyhmaxsut mahallesine havan topları atıyor. Çatışmalarda her iki taraftan da yaralananlar oldu.
Tamamını oku: http://tr.sputniknews.com/ortadogu/20151126/1019295194/halep-azez-ypg-oso-catisma.html