"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, November 27, 2015

Rusya vizesiz girişi donduruyor- Al-Jazeera Turk

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ülkesinin Türkiye’ye vize serbestîsinin 1 Ocak itibariyle askıya alınacağını söyledi. Kremlin'den de Putin'in Erdoğan'la görüşmeyi reddettiği açıklaması geldi.


Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ülkesinin Türkiye’ye vize serbestîsinin 1 Ocak itibariyle dondurulacağını söyledi.
Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamada da Türkiye'nin düşürülen Rus uçağı nedeniyle kendilerinden özür dilemediği, bu nedenle Putin'in Erdoğan'la görüşmeyi reddettiği belirtildi.
Türk hava sahasını ihlâl ettiği için Rus uçağının düşürülmesinin ardından Erdoğan ve Putin'in 30 Kasım'da Paris'te düzenlenecek İklim Zirvesi'nde bir araya gelme ihtimâli doğmuştu. Ancak Kremlin'den yapılan açıklamada, "Türkiye, uçağımızı düşürdüğü için özür dilemedi, bu yüzden Putin, Erdoğan'la görüşmeyi reddetti" denildi.