"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, May 19, 2013

Terör Patlaması.. 14 Şehit ve Yaralı- SANA Türkçe



ŞAM – Teröristler dün gece İbn-i Nefis Hastanesi yakınlarındaki Rükneddin otobanı üzerinde bir araca yerleştirdikleri bomba düzeneğinin infilak etmesi sonucunda bazı vatandaşların şehit ve yaralı düşmesine yol açtı.
 
SANA muhabiri, teröristlerin olay yerinde park halindeki bir aracın altına yerleştirdikleri bomba düzeneğini patlattıklarını, patlama sonucunda 14 vatandaşın şehit ve yaralı düştüğünü ifade etti.
 
Muhabir, patlamanın olay yeri yakınındaki sivil yerleşim binaları ve parka halindeki araçlarda büyük zararlara yol açtığını belirtti.
 
Şam’ın Duveyl’a Semtinde Terör Patlaması..4 Yaralı
Teröristlerin dün Şam’ın Duveyl’a semtinde bir araca yerleştirdikleri bomba düzeneğini patlatmaları sonucunda 4 vatandaş yaralandı.
 
SANA muhabirine açıklama yapan Emniyet Müdürlüğünden bir kaynak, Teröristlerin Opel marka bir araca bir bomba düzeneği yerleştirerek Semt’in girişinde uzaktan patlattıklarını belirtti.
Kaynak, patlamanın 4 vatandaşın yaralanması araç ile orada bulunan araçlarda maddi zararlara yol açtığını ifade etti.

http://sana.sy/tur/339/2013/05/19/482859.htm