"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, February 08, 2014

FKÖ Çabaları Takdirle Karşılıyor- SANA Türkçe

ŞAM – Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdat Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Siyasi Daire Müdürü Büyükelçi Enver Abdülhadi ile Suriye'nin tanık olduğu kriz gölgesinde Filistinli mültecilerin yoğun oldukları bölgelerde durumları masaya yatırdı.

Görüşmede Mikdat Suriye'nin, Şam’da Filistinlilerin yoğun olarak yaşadıkları Yermük Bölgesindeki Filistinlilere insani yardımların takdim edilmesi ve tüm gereksinimlerinin karşılanması için daima hazır olduğunu bir kez daha vurguladı. Mikdat Yermük’teki durumların çözülmesi ve teröristlerin evlerinden tehcir ettikleri vatandaşların evlerine dönmeleri için harcanan yoğun çabalara dikkat çekti.

Filistin yönetiminin Suriye'nin birliği ve istikrarından yana tutumunun takdire şayan olduğunu ifade eden Mikdat; Filistin yönetiminin Suriye'nin içişlerine müdahale etmeme özenine takdirlerini dile getirdi.

http://sana.sy/tur/236/2014/02/08/526839.htm