"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, October 14, 2015

Davutoğlu: DAEŞ, PKK, PYD Haseke'de anlaştı- Sputnik News


Başbakan Ahmet Davutoğlu, geçen 28 Mayıs'ta Haseke'de DAEŞ, PKK, PYD ve rejimin bir masaya oturduğunu, muhalefete saldırı ve Türkiye sınırını paylaşma konusunda anlaştıklarını söyledi. Davutoğlu, 'Ne konuştuklarının bütün detayları elimizde var' dedi.

Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:


"Sorumsuzca devleti 'katil' diye suçlayan, halkı devlete karşı tahrik eden ve uluslararası basına çıkıp 'Bunu devlet yaptı' diyecek kadar seviyeyi düşüren bir siyasi parti eş başkanı olabilir. Bunlara dikkat etmesi lazım halkımızın. Özellikle de orada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarının karşı karşıya kaldığımız tablonun, tam da bu dikkatleri dağıtmak isteyen çevrelerin işine yarayacak şekilde seyretmesi konusunda da dikkatli olmalarını rica ederim."