"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, October 13, 2015

Putin: Türkiye iyi dostlarımızdan birisi- Al-Jazeera Turk

Ülkesinin 'terörizmle savaş' için Türkiye’yle nasıl ilişki kurabileceğini anlaması gerektiğini söyleyen Rus lider Putin, "Türkiye iyi dostlarımızdan birisi. Şu an askeri düzeylerde temas halindeyiz" dedi.


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin başkenti Moskova’daki bir yatırım forumunda konuştu. Rus lider, "Türkiye, öncelikli ortağımız ve iyi dostlarımızdan birisi. Uzun yıllardır Türkiye ile iyi ilişkilerimiz mevcut. Türkiye bizim en büyük ticari ve ekonomik ortaklarımızdan birisi. Son yıllarda milyarlarla ölçülen inşaat sektörüne bakmamız yeterli. Son yıllarda Türk firmaları Rusya piyasasında 12 milyar dolarlık iş yaptı" dedi. Putin, Türkiye ile Rusya arasında enerji ve tarım alanlarında da önemli işbirliği bulunduğunu hatırlattı.