"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, September 05, 2012

Hatay Valisi sıkıyönetim ilan etti: 'Eylem yasak'- Sol Haber


Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, "kentin huzuru" bahanesiyle bundan sonra toplumsal yürüyüşlere ve basın açıklamalarına izin verilmeyeceğini ilan etti.
 
Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, artık ilde basın açıklaması ve yürüyüşlere "izin verilmeyeceğini" duyurdu. Vali, "İlimizin, her bir vatandaşımızın, toplumsal hayatımızın huzuru için, basın açıklaması adı altında fiilen izinsiz gösteri yürüyüşüne bu saatten sonra asla müsaade edilmeyecektir" dedi.
 
"Asla müsaade edilmeyecektir"Suriye'ye Emperyalist Müdahaleye Hayır Platformu'nun öncülüğünde 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Hatay'da gerçekleştirilen ve on binlerin katıldığı barış mitinginden rahatsız olduğu anlaşılan Lekesiz, "Hepimiz toplumsal düzenin sağlıklı işleyebilmesi açısından Türkiye Cumhuriyeti Anayasası başta olmak üzere tüm kanunlarına, ilgili mevzuatına hem birey olarak hem toplum olarak uygun hareket etmek durumundayız. Bundan sonra bu vesileyle belirtmek isterim ki ilimizin, her bir vatandaşımızın, toplumsal hayatımızın huzuru için, basın açıklaması adı altında fiilen izinsiz gösteri yürüyüşüne bu saatten sonra asla müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullandı...

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/hatay-valisi-sikiyonetim-ilan-etti-eylem-yasak-haberi-59181