"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, September 04, 2012

Silahlı gruplardan Lazkiye’deki bir kiliseye bombalı saldırı- YDH


YDH-Özgür Suriye Ordusu ismini kullanan silahlı gruplar, Lazkiye kentindeki bir kiliseyi bombalı saldırı düzenleyerek tahrip etti.
Suriye’den yayın yapan ed-Dunya televizyonunun haberine göre Özgür Suriye Ordusu adlı silahlı gruba mensup militanlar, Lazkiye’nin Haffe bölgesindeki el-Guneymiye köyündeki bir kiliseye bombalı saldırı düzenleyerek kiliseyi tahrip etti.
Silahlı grupların Lazkiye’deki el-Behluliye ve Maşkita köylerine de ağır silahlarla ve RPG roketleriyle saldırdığı bildirildi.
Lübnan’dan yayın yapan el-Meyadin televizyonu ise Suriye güvenlik güçlerinin başkent Şam’ın güney ve batı girişlerinde sabit kontrol noktaları oluşturduğunu belirterek Halep’in haftalardır yoğun çatışmaların sürdüğü Seyfu’d Devle semtinde de kontrolü sağladığını bildirdi...

http://www.ydh.com.tr/HD10668_silahli-gruplardan-lazkiyedeki-bir-kiliseye-bombali-saldiri.html