"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, September 21, 2012

Yüzlerce Terörist Etkisiz Hale Getirildi- SANA Türkçe


İLLER – Silahlı kuvvetlerimizin eli kanlı hain paralı terör gruplarına yönelik başarılı operasyonları devam ederken, bir çok bölgede vatandaşların güvenliğini tehdit eden çok sayıda terörist ölü ve yaralı düşürüldü.
 
Yüzden Fazla Terörist Silahlarıyla Yakalandı
Silahlı kuvvetlerimizden bir birlik Şam’ın Filistin Semtindeki Talaii Parkı ve Yermük Semtindeki el-Vesim Camisi yakınlarında düzenledikleri nitelikli operasyonda yüze yakın teröristi silahlarıyla yakaladı.
 
Şam kırsalına düşen Hacer el-Esved Bölgesindeki Ğazale Semtinde operasyonlarını sürdüren silahlı kuvvetlerimizden bir birlik terör yuvasına düzenlediği baskında bir çok teröristi etkisiz hale getirirken, kullandıkları bir saha hastanesini de ele geçirdi. Operasyonlarda bir çok terörist de tutuklandı.
 
Bölgeden SANA’ya konuşan bir kaynak; Hacer el-Esved’teki Teşrin Semti yakınlarında bir terör barınağına baskın düzenlendiğini, barınakta silah ve askeri üniformaların ele geçirildiğini söyledi. Kaynak; Silahlı kuvvetlerimizin teslim ol çağrısına ateşle cevap veren teröristler ile girdikleri çatışmada barınakta bulunan teröristlerin etkisiz hale getirildiklerini ekledi...

http://sana.sy/tur/339/2012/09/20/442665.htm