"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, March 29, 2012

Silahlı Terör Grupları İki Albayı Katletti- SANA Türkçe

İLLER – Silahlı terör gruplarının ulusal kadro ve deneyimleri hedef almaları çerçevesinde bugün Halep’te Albay rütbesinde iki askeri katlettiler.

SANA muhabiri yetkili kaynaklardan edindiği bilgiye göre otomobil kullanan ve 4 kişiden oluşan silahlı bir terör grubunun Albay Abdülkerim el-Rai ve Albay Fuat Şaban’ı Halep’te Bab el-Hadit bulvarında kurşun yağmuruna tutarak katlettiklerini aktardı.

Silahlı Terör Gruplarının Kaçırmış Olduğu 5 Kişi Kurtarıldı
Öte yandan İdlib kırsalında silahlı terör gruplarını takip ve kovuşturma çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda güvenlik birimleri, daha önce silahlı terör grupları tarafından kaçırılmış 5 kişiyi kurtardı.

SANA muhabiri yetkili bir kaynaktan edindiği bilgiler ışığında; kurtarılan kişilerin isimlerinin Onbaşı Bilal Mazin Hilal, Çavuş Eymen Nasır, Polis Allan el-Mahr, Çavuş Muhammed Abdülkadir el-Sati ve Çavuş Muhammed Kenco olduğunu bildirdi.

Kurmay Albay Derbas Silahlı Terör Grubu Tarafından Kaçırıldı
Silahlı bir terör grubu bu sabah Şam Kırsalında Albay rütbesinde bir askeri pilotu kaçırdı.
Yetkili bir askeri kaynak SANA’ya verdiği demeçte silahlı bir terör grubunun Şam Kırsalına düşen Ğuta bölgesinden Kurmay Albay Pilot Muhammed Muhammed el-Derbası kaçırdığını dile getirdi.

http://sana.sy/tur/339/2012/03/29/409161.htm