"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, October 04, 2016

Putin 10 Ekim'de Türkiye'ye geliyor- Sputnik News


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 10 Ekim'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek ve İstanbul'da düzenlenecek Dünya Enerji Kongresi'nde bir konuşma yapmak üzere Türkiye'ye geleceği açıklandı.

Rusya Devlet Başkanlığı Danışmanı Yuriy Uşakov tarafından yapılan açıklamada, "Putin'in Türkiye ziyareti 10 Ekim'de gerçekleşecek. Putin'in Dünya Enerji Kongresi'nde bir konuşması ve (Cumhurbaşkanı Erdoğan ile) ikili bir teması olacak" denildi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in ekim ayı başında Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirebileceğini söylemişti. Peskov, Putin'in bu ziyareti İstanbul'a gerçekleştirme ihtimalini de dışlamadığını belirtmişti. Bu, Putin'in, Türk F16'larının Rus Su-24 tipi savaş uçağını düşürmesinin ardından iki ülke arasında yaşanan gerilimin sona etmesi sonrasında Türkiye'ye gerçekleştirdiği ilk ziyaret olacak.