"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, October 16, 2016

Çavuşoğlu: Fırat Kalkanı'nda hedef el Bab- Sputnik News


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fırat Kalkanı operasyonunun hedefinin el Bab ilçesine kadar gidilmesi olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Bakanlığın Resmi Konutu'nda Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. 


Bakan Çavuşoğlu, 25 Nisan'da Abu Dabi'yi ziyaret ettiğini ve gelecek süreçte de karşılıklı üst düzey ziyaretlerin gerçekleşmesi için birlikte çalışacaklarını anlattı. 


İkili ilişkileri ticari, kültürel boyutları da dahil olmak üzere her boyutuyla daha da ileriye götürmek konusundaki kararlılıklarını teyit ettiklerini ifade eden Çavuşoğlu, bunun için de başta ortak ekonomik komisyon olmak üzere, iki ülkenin var olan ortak mekanizmalarını daha etkili kullanmaları gerektiğinin altını çizdi.