"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, May 30, 2017

Haşd Şabi lideri: Irak güçlerinin sınıra ulaşması, Suriye ordusunun sınıra ilerleyişine yardım edecektir- Al-Masdar News

Irak Bedir Teşkilatı Genel Sekreteri, Amerikalıların Irak ve Suriye sınırlarını kontrol etmesine izin vermeyeceklerini ve bu konuyu onlara da söylediklerini açıkladı.
Tesnim Haber Ajansı’nın haberine göre; Irak Bedir Teşkilatı Genel Sekreteri Hadi El-Amiri, El-Meyadin kanalına verdiği röportajda, Haşd-i Şaabi kuvvetlerinin bugünden itibaren Suriye ile sınır bölgelerini temizleme ve Irak kuvvetlerinin yeniden ülke genelinde sınırlara hâkim olma operasyonlarına en kısa sürede başlayacağını açıkladı.
Haşd-i Şaabi’nin asıl komutanlarından olan El-Amiri, IŞİD’e Suriye’den yapılan yardım yollarının kesilmesinin Irak kuvvetlerinin sınırlara ulaşmasında rolü olduğunu belirtti.