"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, February 26, 2012

Suriye Ulusal Koordinasyon Kurulu: Rusya, Çin ve İran’ın arabuluculuğu olumlu- YDH


YDH- Suriyeli muhalif gruplardan Ulusal Koordinasyon kurulu, muhaliflerle hükümet arasında diyalog kurulmasının zorunlu olduğunu belirterek Rusya, Çin ve İran’dan arabuluculuk talep etti.
Fars haber ajansına demeç veren heysem Menna liderliğindeki Suriye’de Değişim İçin Ulusal Koordinasyon Kurulu Üyesi Mahmud Mer’i, Suriye hükümeti ile muhalifler arasında görüşmeler başlatılmasının zorunlu olduğunu belirterek Rusya, Çin ve İran’ın bu yöndeki girişimlerini desteklediklerini söyledi.
Suriye’de bunalımın aşılmasının en iyi şeklinin siyasi çözüm yolu olduğunu belirten Mer’i, “Biz, hükümet ile muhalifler arasında diyalog başlatılmasını zaruri görüyoruz. En barışçı yol budur. Siyasi çözüm yolunun ulusal diyalog için uygun bir ortam yaratacağına inanıyoruz” dedi...

http://www.yakindoguhaber.com/HD9903_suriye-ulusal-koordinasyon-kurulu--rusya-cin-ve-iranin-arabuluculugu-olumlu.html