"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, April 30, 2012

BM gözlemcilerine rağmen Suriye’de terör eylemleri tırmanıyor- YDH


YDH- Dışarıdan desteklenen Suriyeli silahlı grupların Annan planını sabote etmeye yönelik terörist eylemleri artarak devam ediyor.
Suriye televizyonunun haberine göre Birleşmiş Milletler gözlemci heyetinin başkanı General Robert Mood’un Suriye’ye gelmesiyle eş zamanlı olarak Suriye’deki silahlı grupların düzenlediği terör eylemlerinde artış yaşandı.
Silahlı grupların dün gece Suriye merkez bankasına düzenlediği roket saldırısında binada hasar oluştuğu belirtilirken Şam’ın Rukneddin semtindeki bir polis devriyesine düzenlenen roketli saldırıda da dört polisin yaralandığı bildirildi.
İdlib kenti merkezinde iki binaya düzenlenen bombalı saldırıda 8 kişinin hayatını kaybettiğini onlarca kişinin de yaralandığını belirten Suriye televizyonu, terörist grupların Eriha Lazkiye yolundaki bir köprüyü de havaya uçurduğunu bildirdi.
Deyr ez-Zor kentinden Humus kentindeki rafineriye petrol taşıyan boru hattına sabotaj düzenleyen terörist grupların Deyr ez-Zor kentine bağlı el-Kurye bölgesinde de rastgele açtıkları ateş sonucu bir çocuğun öldüğü bir askerle bir çocuğun da yaralandığı açıklandı.
Terörist grupların halkta korku yaratmak için ev baskınlarına ve adam kaçırma eylemlerine de devam ettikleri bildirilirken teröristlerin İdlib kenti hastanesinde çalışan bir memurun evine açtıkları, hastane görevlisini yaralayıp iki çocuğunu da kaçırdıkları ifade edildi...

http://www.ydh.com.tr/HD10133_bm-gozlemcilerine-ragmen-suriyede-teror-eylemleri-tirmaniyor.html