"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, April 30, 2012

Erdoğan, mayına bastı! (Arslan Bulut- Yeni Çağ)

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, mayınlı arazilerin İsrail’e verilmesi konusunda bir kitap yazdı. Günal, Yeniçağ’ın Ankara bürosunu ziyaretinde, “Mayına basan AKP değil doğrudan Başbakan... Farkında mı değil mi bilmiyorum yalnız mayın öyle bir şey ki basıyorsunuz, fark ediyorsunuz ondan sonra kıpırdama şansınız kalmıyor. Ayağınızı çektiğiniz anda patlıyor. Ya bir uzman gelecek etkisiz hale getirecek ya da direncinizi kaybettiğiniz an patlayacak” dedi.

Günal, “Başbakan’ın o zaman neden mayınlı arazilerin İsrail firmasına verilmesi için çalıştığı, Arap Baharı ve Suriye meselesiyle daha da anlaşılır hacle gelmiştir” diye konuştu.
Günal, Erdoğan’ın “İhaleyi İzak’a vermeyeceğiz, Ahmet, Mehmet burada çalışacak” sözlerini de hatırlattı ve bunun “bilinçaltının tezahürü” olduğunu söyledi.

Gerçekten de o dönemde Erdoğan, “Burada İzak çalışmayacak, Hasan çalışacak, Ahmet, Mehmet çalışacak. ‘Efendim siz bunu peşkeş çekiyorsunuz, çünkü George..’ Ya kardeşim bırak George olsun, gelsin yatırım yapsın. Buraya fabrikayı kurduğu zaman buradan gitse fabrikayı alıp da mı gidecek. Adam burada çalışacak kimi yanında istihdam edecek Ahmet, Mehmet, Fatma, Ayşe’yi. Onlara istihdam sağlayacak ve pazarı hazır burada” demişti.

Yani İzak veya George gelip Türkiye-Suriye sınırına yerleşecek, Ahmet, Mehmet, Fatma, Ayşe’yi çalıştıracaktı!...

http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=22568