"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, February 07, 2013

Ordu Birlikleri Teröristlere Karşı Operasyonlarını Sürdürüyor- SANA Türkçe


İLLER – Ordu birliklerimiz bugün muhtelif bölgelerde teröristlere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.
 
Şam Kırsalında Yuvalarıyla Etkisiz Hale Getiriliyor
Kahraman ordu birliklerimiz, Şam kırsalına düşen Tel Kürdi Bölgesi, Duma ve Haresta çiftlikleri, Huceyra, Zebedani ve Dareyya beldelerinde düzenlediği bir dizi nitelikli operasyonda teröristleri ağır kayıplara uğrattı.
 
SANA’ya açıklama yapan yetkili bir kaynak; operasyonda Tel Kürdi, Haresta ve Duma çiftliklerinde teröristlere ait bir aracın içerisindeki silah ve mühimmatla birlikte imha edildiğini belirtirken çok sayıda teröristin ölü ve yaralı olarak ele geçirildiğini ifade etti.
 
Kaynak; ordu birliklerimizin Huceyra Beldesinde düzenlediği nitelikli operasyonlarda bir çok teröristin ölü ve yaralı olarak ele geçirildiğini, öldürülen teröristler arasında Nusra Cephesine tabi bir terör grubunun elebaşı Ebu Hüseyin el-Covlani’nin de bulunduğunu ekledi.