"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, October 26, 2011

Suriye Ailesi Ağacı Karnavalında Bütün Halk Tek Yürek Tek Ses Oldu- SANA Türkçe






ŞAM – Bir milyonu aşkın vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Şam’ın en büyük meydanlarından biri olan Emevi Meydanında Suriye Ailesi Ağacı karnavalına katılmak için yollara döküldü.

Yaşasın Vatan Yaşasın Vatan Lideri.... Suriye Halkı Tek Bir Ailedir şiarı altında düzenlenen karnavalda küçük büyük bütün insanların ellerinde dalgalanan vatan bayraklarına ulusal bağlılık ve vatan sever sloganlar eşlik ediyor.

Ayrıca bir milyonu aşkın kişinin katıldığı karnavalda Emevi meydanın ortasına 500 metre uzunluğunda, ortasına Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad’ın dev bir fotoğrafı ve büyük bir bayrakla birlikte farklı illerden vatandaşların ulusal birliğe bağlılıklarının bir ifadesi olarak kanlarıyla parmak bastıkları ve isimlerini yazdıkları Suriye Aile Ağacı tablosu açıldı...