"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, December 15, 2011

Cinayet Bürosu Bir Suç Şebekesini Çökertti- SANA Türkçe



ŞAM – Şam Çevre Kenti Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, güvenlik güçleri kıyafetine bürünerek hırsızlık ve gasp işleyen bir suç şebekesini çökertti.

Suriye Televizyonu, polisin düzenlediği nitelikli operasyon neticesinde tutuklanan şebeke üyelerinin itiraflarını yayınladı.

Suçlulardan 30 yaşındaki Samer Bekri, üç şahısla birlikte güvenlik güçleri kıyafetine bürünerek otomobil hırsızlığı yaptıklarını; havzalarındaki tabanca ve silahla birlikte ve giydikleri askeri kıyafetlerle suç işlediklerini itiraf etti.

Hüseyin Şahhud, Hüseyin Ali ve Ahmet Hemam ile birlikte, Şam ile Malula köprüsü arasında çaldıkları ticari taksiyle belirledikleri kurbanlara silah doğrultma yoluyla, Mercedes marka kamyon, un yüklü ve et yüklü birer nakliye aracı çaldıklarını itiraf eden Bekri, biriktirdikleri mallarla birlikte havaalanı yolu üzerinde kamusal bir alanda gizlendiklerini açıkladı...