"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, May 05, 2013

İsrail Bilimsel Araştırmalar Merkezine Saldırdı.. İsrail Saldırıyı İtiraf Etti- SANA Türkçe


ŞAM – Şam kırsalının Cemraya Bölgesinde bugün erken saatlerde bir dizi patlama sesleri duyulurken, bölgedeki Bilimsel Araştırmalar Merkezi hedef alındı.
 
Patlamalar işgalci İsrail'in Bilimsel Araştırmalar Merkezine füzelerle saldırması sonucunda meydana gelmesiyle saldırıda şehit ve yaralıların bulunduğu ifade edildi.
 
İsrail'in bu yeni saldırısı, kahraman silahlı kuvvetlerimizin yurdun muhtelif bölgelerinde sağladığı büyük başarılar ve ağır darbeleri altında sayı ve teçhizatlarıyla ağır kayıplar veren silahlı terör gruplarının üzerinden hafifletme amacı taşıyor.
 
Bazı bölgesel, körfez ve batılı devletlerin Suriye ve halkına yönelik komploda düşman siyonist varlığın yerini net bir şekilde ortaya koyan bu saldırı, İsrail'in hain, kiralık ve tekfirci terör gruplarıyla da bağlantılarını deşifre ediyor.
 
Bu arada İsrail savaş uçakları 30 Ocak 2013 tarihinde Suriye hava sahasını ihlal ederek Cemraya Bölgesinde kendini savunma ve direnişi pekiştirme görevinde bulunan bir bilimsel araştırma merkezini bombalamıştı.
 
İsrail Saldırıyı İtiraf Etti
İsrailli üst düzey bir yetkili; siyonist varlığın bugün erken saatlerde Suriye'ye saldırdığını itiraf etti.
AFP’nin aktardığı açıklamalarında siyonist yetkili; İsrail savaş uçaklarının Cumartesiyi Pazara bağlayan gecede Şam kırsalında bazı mevkilere hava saldırılarında bulunduklarını söylerken, saldırılarda ‘İranlı silahların’ hedef alındığını iddia etti.
 
AFP’ye göre kimliğinin açıklanmasını reddeden İsrailli yetkili; İsrail hava silahının, muhtemel herhangi bir cevaba karşı uzun yıllar boyunca benzeri görülmemiş bir alarma geçtiğini iddia etti.
Bu arada ABD başkanı Barack Obama İsrail'in saldırısına ilişkin bir soruya cevabında; ‘İsrail'in kendini savunma hakkına sahip olduğunu’ söylemekle siyonist saldırıyı aklamaya çalıştı.

http://sana.sy/tur/236/2013/05/05/480640.htm