"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Sunday, August 12, 2018

Suriye ordusu İdlib operasyonuna başladı- Sputnik News

Suriye güçlerinin İdlib'de beklenen operasyona başladığı bildirdi. Kısa bir süre önce Sputnik'e konuşan Suriye hükümeti güçlerinden bir kaynak, 'on binlerce teröristin' bulunduğu İdlib'e geniş çaplı bir operasyona hazırlandıklarını bildirmişti.

Basında çıkan haberlere göre, Suriye Ordusu ülkenin kuzeydoğusundaki İdlib vilayetinde 'terörist' unsurlara bir dizi saldırı düzenledi. Saldırı, Suriye ordusunun militanları silah bırakmaya ve hükümetin isteklerini kabul etmeye çağırdığı broşürler bırakmasıyla gerçekleşti.
Broşürde şu mesaj verildi: "Savaş sona yaklaşıyor. Suriye'deki halkımızın yaptığı gibi, sizi yerel uzlaşmalara katılmaya çağırıyoruz. Suriye Arap Ordusu ile işbirliğiniz sizi militan ve teröristlerin egemenliğinden kurtaracak ve koruyacak. Sizin ve ailenizin hayatlarınızı koruyacak.”