"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, May 25, 2012

Güvenlik Birimleri Saldırgan Teröristlerle Çatıştı- SANA Türkçe

İLLER – Silahlı teröristlerin bugün Homs kırsalında düşen Teldo Beldesinde sivil vatandaşlara ve asayiş güçlerine saldırması nedeniyle güvenlik birimleri müdahalede bulunarak teröristlerle çatışmaya girdiler.

Homs ilinden yetkili bir kaynak; çatışmada bir kısım teröristlerin ölü ve yaralı düştüklerini ifade ederek, asayiş güçlerine ve sivil vatandaşlara saldırılarında kullandıkları araçların bazılarının kundaklandığını söyledi.

Kaynak; güvenlik birimleri saflarında da hain terör kurşunlarıyla bir kaç mensubun şehit ve yaralı düştüklerini belirtti.

Çatışmada teröristlerin havzalarında bulunan büyük miktarlarda ve muhtelif türlerde silahlar ele geçirildi.

Yol Kenarına Bomba Yerleştirirken Havaya Uçtular
Sivil vatandaşları ve asayiş güçlerini hedef almak için İdlib kırsalında bir yol kenarına yerleştirmeye çalıştıkları bombanın ellerinde patlamasıyla bir kaç terörist öldü.

Yetkili bir kaynak SANA’ya açıklamasında; İdlib kırsalında düşen Cebel el-Zaviye Bölgesinin Friyke Beldesi yakınlarında yol kenarına yerleştirmeye çalıştıkları bombanın patlamasıyla bir çok teröristin ölü ve yaralı düştüklerini söyledi.

Kaynak; uzun mesafeden duyulan patlama şiddetiyle teröristlerin cesetlerinin parçalara ayrıldığını ekledi...

http://sana.sy/tur/339/2012/05/25/421416.htm