"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, January 20, 2018

Erdoğan: Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır, bunu Münbiç takip edecek- BBC News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde kontrolü 2012 yılından bu yana Kürtlerin elinde olan Afrin'e yönelik operasyonun sahada fiilen başladığını söyledi.
Kütahya'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İlk Kongresi'nde bir konuşma yapan Erdoğan, Afrin'i Menbiç operasyonunun takip edeceğini vurguladı.
Erdoğan, "Madem Münbiç'te bize verilen sözler şu ana kadar yerine getirilmedi, bunun gereğini yapmamıza kimsenin söyleyecek sözü olamaz" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta Cumartesi günü Elazığ'daki konuşmasında verdiği bir haftalık süre doldu. Erdoğan, Elazığ konuşmasında, "Afrin'de "teröristler teslim olmazsa orayı başlarını yıkacağız. Münbiç'te bize verilen sözler yerine getirilmezse kendi göbeğimizi keseceğiz. Bir haftaya kalmaz ne yapacağımızı görecekler" demişti.