"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, September 18, 2018

Putin: İl-20 uçağının düşmesini, Türkiye ile olan uçak olayı ile karşılaştırmayın- Sputnik News

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail'in dün Suriye'de yol açtığı İl-20 uçağı trajedisi ile TSK tarafından 2015 yılında Rus uçağının düşürülmesinin karşılaştırılmaması gerektiğini, iki durumun birbirinden farklı olduğunu söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'la Moskova'da yaptığı görüşmenin ardından verilen basın toplantısında, İsrail uçaklarının dün Lazkiye yakınlarında, Suriye ordusunun füze savunma sistemlerinin hedefi haline getirdiği İl-20 uçağı ve içerisindeki 15 Rus askerinin öldüğü trajedi ile ilgili açıklamada bulundu.
Putin "İnsanların ölümü, özellikle de böyle trajik koşullarda ölümü, her zaman bir felakettir. Hem bizim için, hem ülkemiz için, hem de ölen arkadaşlarımızın yakınları için böyledir. Bu bağlamda ölen askerlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum" ded