"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, December 15, 2012

Beyrut’ta dörtlü Suriye görüşmesi- YDH


YDH- Rusya, Çin, İran ve Suriye büyükelçileri, İran’ın Lübnan Büyükelçisi Gazanfer Ruknabadi’nin davetiyle bir araya gelerek Suriye’de yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.
İrna haber ajansının bildirdiğine göre İran’ın Lübnan büyükelçiliğinde bir araya gelen Suriye, Çin ve Rusya büyükelçileri, Suriye’de yaşanan krizle ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.
İran’ın Lübnan Büyükelçisi Gazanfer Ruknabadi’nin davetiyle gerçekleşen görüşmede, bazı ülkelerin Suriye yönetimine karşı savaşan gruplara verdiği destek sebebiyle süren çatışmaların ülkede yıkım ve kandan başka bir işe yaramadığı belirtildi ve dökülen kanın bir an önce durdurulması gerektiği vurgulandı.
Suriye halkının çoğunluğu dışarıdan gelen terörist gruplara karşı gösterdiği direnişin övüldüğü toplantıda tüm büyükelçilerin Suriye’deki bunalımın tek çözümü için tek seçeneğin siyasi yollar olduğunu vurguladığı açıklandı.

http://www.ydh.com.tr/HD11169_beyrutta-dortlu-suriye-gorusmesi.html