"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, January 21, 2012

Suriye’de durum iyi Medya Abartıyor- Bulacak Haber

Şanlıurfa’ya gelen Türk kökenli Suriye vatandaşı ülkede çatışma ortamının olmadığını Dünya medyasının kasıtlı olarak fitne ve fesat yaydığını söyledi…

Suriye’nin Halep kentinden Şanlıurfa’ya gelen Türk kökenli Hasan D., ‘Suriye’de çatışma ortamının olmadığını, Dünya medyasının fitne ve fesat yaydığını, Türkiye’yi sevdiklerini söyledi”.

Kentin tarihi mahallesinde bir otel odasında 5’er kişilik guruplar halinde konaklayan Suriye uyruklu Türk vatandaşları, Türkiye ile Suriye arasında herhangi bir anlaşmazlığın olmadığını, başbakan Erdoğan’ı da kendi başbakanları gibi sevdiklerini ifade etti. Şahıslar, “Suriye’de de bir güven ortamı var. Gece yarısı bile istediğiniz yere gidebilirsiniz. Dünya medyası ortalığı karıştırıyor. Olmayan olayları varmış gibi gösteriyor. Suriye’de fitne ve fesat oluşturuyorlar. Amaçlarına ulaşamayacaklar” dedi.

Konuyla ilgili görüş belirten Suriye uyruklu Türk Vatandaşı, “Adım Hasan uzun süreden beri Halep’te oturuyoruz. Halep’te hiçbir şey olmadı. Televizyonlara konuşanlar yalan söylüyor. Suriye şeker-baldır. Dükkânlar, yollar açık. Her şey bol. Ekmek, şeker, su her şey bol. Yaramazlık yapan birkaç kişi var. Başbakanımızı seviyoruz. Uydu kanalları abartıyor. Suriye’de her şey normal” dedi...

http://bulancakhaber.com/son-haber/2012/01/21/suriyede-durum-iyi-medya-abartiyor/