"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, June 29, 2012

Bir Kısım Ülkelerin Desteği Olmadan Bu Eylemleri Uygulamaları İmkansız- SANA Türkçe


NEW YORK – Suriye'nin BM Daimi Temsilcisi Beşşar el-Caferi; Suriye'de insanlık dışı terör eylemlerinde bulunan silahlı grupların dışarıdan maddi ve manevi destek olmadan bu tür eylemleri düzenlemelerinin mümkün olmadığını belirtti.

BM’nin terörle mücadelede uluslararası stratejiyi tartışmak üçün düzenlediği üçüncü oturumda yaptığı konuşmada Caferi; Suriye'deki silahlı terör gruplarının para, silah, eğitim ve eleman desteği aldıklarına dikkat çekerek, bu destek olmaksızın işledikleri terör eylemlerini uygulamalarının mümkün olmadığını belirtti.

Teröristlerin aynı zamanda bir kısım Arap ve bölgesel ülkeler tarafından siyasi ve medya desteği aldıklarını ifade eden Caferi, bu ülkelerin Suriye'de terör eylemleri uygulamaları için eli kanlı teröristlere her konuda örtü, kolaylık ve barınak temin ettiklerini ekledi.

http://sana.sy/tur/237/2012/06/28/428317.htm