"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, October 19, 2011

Kitleler Tek Yürek Olup Vatan Sevgisini Haykırdı- SANA Türkçe




HALEP – Halk temsilcilerinin çağrısıyla bugün Halep’in Sadullah el-Cabiri meydanında düzenlenen mitingde bir buçuk milyondan fazla vatandaş bağımsız ulusal karar alma hakkını desteklediklerini ve içişlere yönelik her türlü dış müdahaleyi reddettiklerini ifade ettiler.

Sadullah el-Cabiri meydanında bir buçuk milyonun oluşturduğu ulusal birlik ve beraberlik tablosu Suriye halkının Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad’ın ilan ettiği kapsamlı reform sürecini desteklediğinin net bir ifadesi oldu.

Miting katılımcılarının ellerinde dalgalanan vatan bayrakları ve ulusal birlik çağrısı taşıyan flamalarla birlikte meydanı inleten sloganlar, Suriyelilerin vatanlarının onur ve geleceğini her şeyin üstünde tuttuğunun somut bir haykırışını teşkil etti.