"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Monday, March 26, 2012

Seçimler Tamamen Bağımsız Yargı Komiteleri Tarafından Denetlenecek- SANA Türkçe

ŞAM – Seçim Yüksek Komisyonu Başkanı Danışman Yargıç Halef el-Azzavi; Halk Meclisine adaylık için illerin genelinde yapılan başvuruların güzel bir düzeyde devam ettiğini ifade etti.

Seçim Yüksek Komisyonu Başkanı Azzavi; aday olmak isteyenlerin gerekli tüm belgeleri temin etmelerine ek olarak yurt dışında bulunanlara da Suriye'ye gelme ve aynı şekilde evraklarını hazırlamaları için fırsat verilmesi amacıyla başvuru süresinin bir hafta uzatıldığını söyledi.

Halk Meclisine adaylık koşullarını hatırlatan Azzavi; 7 Haziranda yapılacak seçimlerin devletin hiç bir otoritesine tabi olmayan tamamen bağımsız yargı komiteleri tarafından denetleneceğine dikkat çekti.

Azzavi uygun performansa sahip millet vekilini seçmenin tamamen seçmenin iradesi ve bilincine bağlı olduğunu belirterek, seçmenlerin ulusal duyarlılık içinde en uygun olan ve halka gerçekten hizmet vermek isteyen kişileri seçmesi temennilerinde bulundu.

http://sana.sy/tur/236/2012/03/26/408312.htm