"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, September 08, 2012

Cuma Namazı Çıkışında Bombalı Saldırı- SANA Türkçe



ŞAM – Vatandaşların Cuma namazı ardından Şam’ın Rükneddin Semtindeki el-Rükniye Camisinden çıkışları sırasında teröristlerin cami çıkışı yakınlarında park ettikleri bombalı motosiklet havaya uçtu.
 
SANA’ya konuşan yetkili bir kaynak; teröristlerin park ettikleri bombalı motosikletin, vatandaşların Cuma namazı ardından camiden çıktıkları sırada infilak etiğini belirtti. Kaynak patlamada asayiş güçleri ve sivil vatandaşlardan 6 kişinin şehit düştüklerini ve bir kaç kişinin de yaralandıklarını belirtirken, civarda halka ait binalar ve işyerlerinde maddi hasarların meydana geldiğini ekledi.
 
Şam’ın Mezze Semtindeki otoban üzerinde Adalet Sarayı yakınlarında teröristlerin bomba yerleştirdikleri bir araç havaya uçtu. Patlamada sadece maddi hasarların meydana geldiği belirtildi.
 
Olay yerine giden SANA muhabiri;patlama neticesinde civar binalar ve işyerlerinde maddi hasarların meydana geldiğini, bombalı aracın yakınlarındaki araçların da yandıklarını söyledi.

http://sana.sy/tur/339/2012/09/08/440209.htm