"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Thursday, September 06, 2012

Halkın Çağrıları Üzerine Operasyonlar Sürüyor- SANA Türkçe

İLLER – Silahlı kuvvetlerimizden birlikler ve güvenlik birimleri vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, öldürme, gasp, yağmalama ve bozgunculuk eylemlerinde bulunan eli kanlı silahlı terör gruplarına karşı operasyonlarını sürdürüyor.
 
Tüneller İçindeki Teröristlerle Yok Edildi
Güvenlik birimleri Şam kırsalına düşen Deyr el-Asafir Bölgesinde teröristlerin kullandıkları tüneller buldu.
 
Yetkili bir kaynak SANA’ya açıklamasında, güvelik birimlerinin teröristlere tünellerden çıkmaları ve teslim olmaları için çağrı yapması ardından tünelleri içlerinde bulunan teröristlerle imha ettiğini söyledi.
 
Birçok Terör Karargahı İmha Edildi
Silahlı kuvvetlerimizden bir birlik Halep’in muhtelif bölgelerinde bir çok terör karargahını imha etti.
Halep’ten SANA’ya konuşan resmi bir kaynak; silahlı kuvvetlerimizin Bustan el-Başa Bölgesindeki Su Dairesi , Uruba kulübü ve Hicar Camisi yakınlarında bulunan terör karargahlarının yanında Süleyman el-Halebi Bölgesindeki Rotana Galerisi yakınlarındaki terör karargahlarına yönelik nitelikli operasyonlar gerçekleştirdiğini belirtti.
 
Kaynak ayrıca silahlı kuvvetlerimizden bir birliğin Halep’in Hanano Bölgesinde mühimmatla dolu bir aracı imha ettiğini ifade etti...

http://sana.sy/tur/339/2012/09/06/440019.htm