"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Friday, December 16, 2011

Batı Silahlı Terör Gruplarını Destekliyor... Rusya Güvenlik Konseyine Karar Tasarısı Sundu- SANA Türkçe



MOSKOVA – Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Alexander Lukashevich; Rusya’nın Suriye ile ilgili Uluslararası Güvenlik Konseyine bir karar tasarısı sunduğunu açıkladı.

Lukashevich bugün düzenlediği basın konferansında; Rus karar tasarısında; Suriye yönetimi ve muhalefetin ülkede süren şiddeti durdurarak Arap çalışma planı çerçevesinde bir diyaloga başlamaları gerektiğine işaret edildiğini dile getirdi.

Söz konusu karar tasarısının hiçbir şekilde Suriye’nin içişlerine müdahale olarak yorumlanamayacağını ifade eden Lukashevich böyle bir müdahalenin bölgedeki gerginliği tırmandıracağına dikkat çekti.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü; Suriye konusuyla ilgili politik diplomasiyle bir çözüm bulunması için çaba harcamanın bir alternatifi bulunmadığını sözlerine ekledi...