"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Tuesday, December 27, 2011

Türk Sınırında Teröristlerle Sıcak Temas… Sınav Sırasında Öğrencilere Ateş Açtı- SANA Türkçe

İLLER – İdlib İlindeki güvenlik birimleri bu sabah, Cisreşşuğur Bölgesine bağlı Ebdama Nahiyesinin Ayn el-Bayda Bölgesinde Türk sınırından sızmaya çalışan silahlı bir terör grubuna yardım etmeye çalışan bir terör grubuyla çatışmaya girdi.

Askeri bir kaynak SANA muhabirine verdiği demeçte, güvenlik birimlerinin silahlıların bir kısmını etkisiz hale getirmeyi ve bir kısmını yaralamayı başardığını söyleyerek teröristlerin elindeki silah, mühimmat, askeri üniforma, cep telefonları ve sahte kimliklere el koyduğunu bildirdi.

Kaynak, terör grubunun diğer elemanlarının Türkiye topraklarına doğru kaçtıklarına işaret ederek ele geçirilen teçhizatların Suriye topraklarında terör saldırıları ve katliamlar yapmak üzere hazırlandığına dikkat çekti...


http://www.sana.sy/tur/339/2011/12/27/390819.htm