"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Saturday, April 28, 2012

Denizden Girmeye Çalışan Teröristler Geri Püskürtüldü- SANA Türkçe

İLLER – Terör grupları asayiş güçleri ve masum sivil vatandaşlar, kamu ve özel mülkler bombalı ve silahlı saldırılarını tırmandırmaya, Annan planını ihlal etmeye devam ediyorlar.

Bu bağlamda Lazkiye ilinde deniz sahilinin kuzeyinde mevzilenen askeri bir birlik, deniz üzerinden ülke topraklarına girmeye çalışan bir terör grubuna karşı koydu.

SANA’ya konuşan yetkili bir kaynak; askeri bir birliğin şişme deniz botları kullanan silahlı teröristlerle çatışmaya girdiğini ifade ederek, teröristlerin geri püskürtüldüklerini ekledi.

Çatışmada askeri birlik saflarında bir kaç elemanın şehit ve yaralı düştüklerini ifade den kaynak; teröristlerin gece karanlığında denizden saldırmalarıyla saflarındaki ölü ve yaralı sayısının netleştirilemediğini ifade etti.

Bu arada söz konusu askeri birlik, Türkiye sınırlarından 30-35 km uzaklıkta düşüyor.

Teröristlerin denizden bulundukları bu eylem; Libya'dan Mısır’ın İskenderiye Limanı üzerinden Lübnan’ın Trablus limanına gelen silah yüklü Lutfullah Gemisinin Lübnan Deniz donanması tarafından yakalanmasıyla eş zamanlı olarak geldi...

http://sana.sy/tur/339/2012/04/28/415512.htm