"And I have found both freedom and safety in my madness, the freedom of loneliness and the safety from being understood, for those who understand us enslave something in us. But let me not be too proud of my safety. Even a Thief in a jail is safe from another thief. "

Khalil Gibran (How I Became a Madman)

Lübnan Marunîleri / Yasin Atlıoğlu

NEWS AND ARTICLES / HABERLER VE MAKALELER

Wednesday, April 18, 2012

Muallim ve Yang Son Durumlar ve Ekonomik İlişkileri Masaya Yatırdılar- SANA Türkçe



PEKİN – Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Velid el-Muallim bugün sabah saatlerinde; Suriye'deki krizin çözümü konusunda Çin Halk Cumhuriyeti ile yüksek düzeyli koordinasyonun yanında Çin’in uluslararası güvenlik konseyindeki rolü ve Suriye'nin istikrarına özenli desteği kapsamında Pekin’de Çin Dışişleri Bakanı Yang Jiechi ile önemli temaslarda bulundu.

Görüşmede Suriye'nin devlet ve halk olarak Çin Halk Cumhuriyetinin ilkeli ve sabit tutumuna takdirlerini ifade eden Muallim; bu tutumların uluslararası platformlarda dengenin kurulmasında umutları yeşerttiğine işaret etti.

Dışişleri Bakanları Muallim ve Yang Suriye'deki son durumları ve gelişmeleri masaya yatırırlarken; Muallim sunduğu ayrıntılı bilgilerde Suriye'nin Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad’ın ilan ettiği kapsamlı reform adımlarını hayata geçirmede harcadığı çabalara ışık tuttu. Muallim aynı zamanda Suriye'nin BM Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan’ın planına tam bir şekilde uymaya çalıştığı bir sırada terör gruplarının bu planı sürekli bir şekilde ihlal ettiklerini ve eylemlerini tırmandırdıklarını belirtti...


http://www.sana.sy/tur/237/2012/04/18/413320.htm